Malzemeler:
2 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 adet tatlı kırmızı biber
1 orta boy havuç
1 paket mantar 250 gr
1 adet yeşil biber
1 adet sarı biber
1 diş sarımsak
tuz
karabiber
pul biber
3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı :
Ön hazırlık olarak havuç, biberler ve tavuk göğüsleri julyen doğranır. Vok tava yada saç üzerine zeytinyağı koyulur. Tavuklar eklenir çevirerek hafif sote edilir. Havuçlar eklenerek pişirmeye devam edilir. Ardından sıra ile doğranmış biberler ve sarımsak eklenir, pişirmeye devam edilir. İnce doğranmış mantarlar da eklenir. Tuz ve baharatlar atılır. Sebzeler suyunu çekinceye kadar pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder