MALZEMELER:
6 adet tavuk pirzola
3 adet orta boy patates
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay bardağı zeytinyağı
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI:
Patatesler soyulur ve irice doğranır. Tavuk pirzolalar yıkanır ve patatesler ile birlikte tepsiye koyulur. 1 yemek kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, ezilmiş 2 diş sarımsak ve 1 çay bardağı zeytinyağı koyulur ve malzemeler el ile iyice harmanlanır.
![]() |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhm7jKq9lWE8i8L2qc0zQ_feEZBehu_Wy8FIocvrcTG50Y1fNs8rFlq9gjiOXmGMEvaANNUbde-MuS55EpkLHOtpFnkgCgmMSVHba3vk0lZKqrsjRGTdqLb6Xpv89INKKiI8R_8mkNVy67b/s400/tavuk+pirzola2.jpg)
Afiyet olsunn...
Servis yapınca fotoğrafını çekmeyi unutmuşum:(
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder