MALZEMELER:
6 adet tavuk baget
3 adet orta boy patates
2-3 adet orta boy havuç
1 adet soğan
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI:
Sebzeleri soyun, iri şekilde doğrayıp yıkayın.Tavuk bagetleri yıkadıkta sonra bir tencere veya düdüklü tencereye alıp, üzerini geçecek kadar su ilave edin. Su kaynadıktan birkaç dakika sonra ocaktan alın ve ilk suyunu dökün. Tencereye tekrar üstüne iki parmak geçecek kadar su koyun. Sebzeleri ekleyin. tuz ve karabiber atın. ağzını kapatın. kaynadıktan sonra 15-20 dakika içinde pişmiş olacaktır. sıcak olarak servis yapın. Yanında pirinç pilavı ve salata ile besleyici bir öğün hazırlamış olursunuz. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder